pirmdiena, 2015. gada 19. oktobris

Sendvidžs ar kazas sieru

Steidzīgajā dzīves ritmā var nākties izsalkumu remdēt ar “fast food”, bet, ja gatavo pats, tad “ātrs” nenozīmē “neveselīgs”, jo ir ļoti daudzi ēdieni, ko var pagatavot ātri, un tie būs veselīgi.
Bieži darba dienas vidū cilvēku maltīte ir sendvidžs. Ja ir kvalitatīva maizīte, daudz dārzeņu un dabiskas piedevas, reizēm to apēdot, savam organismam nekādu ļaunumu nenodaram, bet problēma sākas tad, ja tā ir kalarijām bagātā, bet enerģijas tukšā baltmeize, kas papildināta ar majonēzi, garšas pastiprinātājiem un citiem E, kas, diemžēl, veikalos noperkamajām maizītēm tieši tā arī ir.
Tādēļ iesaku pagatavot savu maizīti, kas būs ātri un veselīgi. To ērti var paņemt līdzi un nobaudīt sev atvēlētajās 10 minūtēs, bet ar daudz lielāku baudu kā majonēzes pielieto trijstūrīti.


Sendvidžs ar kazas sieru

Nepieciešams:
2 tumšās čabatas šķeles
2 salātlapas
1 šķēle President vai cits mīkstais kazas siers
1 liela tomātu šķēle
2 tējk. Bazilika pesto

Pagatavošana:
Sakarsē cepeškrāsni uz 200o.
Maizi apsmērē ar pesto un cep 7 min.
Uz maizītes liec salātlapu, sieru, tomātu un otru salātlapu.

Sendvidžu noslēdz ar otru maizes šķēli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru