Šis bija pārsteigums, ko Grieta (3 gadi) gatavoja ciemiņiem
mazās māsas Hannas pirmajā dzimšanas dienā. Uzsveru vecākās meitas vecumu, jo
šo tiešām pagatavoja viņa pati. Es izkausēju šokolādi un sasmalcināju riekstus,
bet visu parējo Grieta paveica 100% pati, arī pabeidza pati. Mājās bija 10
minūšu klusums, jo bērns aizrautīgi darbojās virtuvē. Arī lepnums pēc darbiņa
padarīšanas bija neviltots gan tajā vakarā gan cienājot viesus. Brīnišķīgs
darbiņš gan bērnu izaugsmei gan kopā būšanai.
Vīnogas uz kociņa
Nepieciešams:
400 g gaišās vīnogas
150 g baltā šokolāde
100 g grauzdēti lazdu rieksti
zubu bakstāmie kociņi
Pagatavošana:
Ūdens peldē izkausē šokolādi.
Ļoti smalki sasmalcini riekstus.
Uz zobu bakstāmā kociņa uzdur vīnogu.
Vīnogu līdz pusei iemērc baltajā šokolādē pēc tam riekstos.
Ļauj sacietēt šokolādei.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru