svētdiena, 2015. gada 22. februāris

Vīnogas uz kociņa

Šis bija pārsteigums, ko Grieta (3 gadi) gatavoja ciemiņiem mazās māsas Hannas pirmajā dzimšanas dienā. Uzsveru vecākās meitas vecumu, jo šo tiešām pagatavoja viņa pati. Es izkausēju šokolādi un sasmalcināju riekstus, bet visu parējo Grieta paveica 100% pati, arī pabeidza pati. Mājās bija 10 minūšu klusums, jo bērns aizrautīgi darbojās virtuvē. Arī lepnums pēc darbiņa padarīšanas bija neviltots gan tajā vakarā gan cienājot viesus. Brīnišķīgs darbiņš gan bērnu izaugsmei gan kopā būšanai.

Vīnogas uz kociņa

Nepieciešams:           

400 g gaišās vīnogas
150 g baltā šokolāde
100 g grauzdēti lazdu rieksti
zubu bakstāmie kociņi

Pagatavošana:          

Ūdens peldē izkausē šokolādi.
Ļoti smalki sasmalcini riekstus.
Uz zobu bakstāmā kociņa uzdur vīnogu.
Vīnogu līdz pusei iemērc baltajā šokolādē pēc tam riekstos.

Ļauj sacietēt šokolādei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru