ceturtdiena, 2014. gada 24. aprīlis

Baltā šokolāde ar pistācijām un dzērvenēm


Šī ir ļoti vienkārša, bet daudzfunkcionāla saldā recepte, jo gala rezultātu var izmantot kā desertu, kā enerģijas lādiņa batoniņu, ko paņemt līdzi piknikā vai ieliekt bērna pusdienu kastītē, kā arī būs ļoti laba dāvana kādam īpašam cilvēkam, kuram gribas uzdāvināt ko vairāk kā veikalā pirktu šokolādi. Recepte tiešām ir elementāra un sastāv tikai no 3 izejvielām. Vienam nosacījumam gan ir jābūt, lai šī recepte ietu pie sirds- jāgaršo baltajai šokolādei, tā kā pārējās divas sastāvdaļas nav tik saldas, tad šo balto šokolādi varēs apēst arī vairāk kā vienu gabaliņu.

Baltā šokolāde ar pistācijam un dzērvenēm

Nepieciešams:           

60 g kaltētas dzērvenes
40 g lobītas pistācijas
100 g baltās šokolādes čipsi

Pagatavošana:          

Ūdens peldē izkausē šokolādi.
Visas sastāvdaļas sajauc kopā un klāj līdzenā traukā, kurā ieklāts cepampapīrs.
Liec ledusskapī atdzist uz 2 h.
Kad masa sacietējusi vari to griezt gabalos vai pasniegt veselu kā šokolādes tāfelīti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru