otrdiena, 2014. gada 22. jūlijs

Latgales siera uzkoda

Galvenais nosacījums, lai ēdiens garšotu labi, ir labi un kvalitatīvi produkti. Tādēļ esmu no tām, kas veikalā pēta un salīdzina etiķetes, lai saprastu, kurš no piedāvātajiem 16 Krievijas sieriem ir labākais. Un laika gaitā esmu atradusi savus ražotājus un produktus, kuru kvalitēte nepieviļ. Arī vīrs jau lieliski pārzin, kuru biezpienu, maizi vai sieru es domāju, lūgdama veikalā nopirkt kādu no produktiem.
Daži atklātie produkti ir tik pilnīgi un brīnišķīgi, ka to pasniegšanai nav nepieciešama nekāda gatavošana. Viena no šādām labu produktu slavināšanas kombinācijām ir šī, kur ir nepieciešama tikai Runder Zwieback sausiņi, Andrupenes Latgales siers (ražo SIA “TRY”), kura sastāvā ir tikai piens, sāls un ķiploki (perfekts, tīrs produkts) un svaigie dīgsti, kurus iegādājamies pa tiešo no zemnieces, kas 1 reizi nedēļā atved mums pilnu kasti zaļumiem. 


Latgales siera uzkoda

Nepieciešams:            8 sausmaizītes
(8 pers.)                     ~60 g Latgales siers ar ķiplokiem
                                    svaigie dīgsti
                                   
Pagatavošana:           Sagriež sieru šķēlēs.
                                    Sieru kārto uz sausmaizītēm.

                                    Pārkaisa ar dīgstiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru